Web Analytics Made Easy - Statcounter

با احاطه شدن کشورهای حاشیه خلیج‌فارس با بحران‌های دیپلماتیک که مبادلات با ارز آنها را تحت تأثیر قرار داده است، چند بانک انگلیسی روز گذشته اعلام کردند هرگونه معامله با ریال قطر را متوقف خواهند کرد.

بر اساس این گزارش عربستان، امارات متحده عربی، بحرین و مصر در پنجم ژوئن هرگونه روابط دیپلماتیک و رفت‌وآمد و نیز واردات و صادرات را به کشور قطر متوقف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با ادعای حمایت این کشور از تروریسم و نیز همکاری با ایران دست به این اقدام زدند. مبادلات خارجی با ریال به‌شدت پرنوسان و غیرقابل‌نقدشونده شده، بنابراین مبادله با این نوع ارز برای بانک‌ها، پرخطر شده است.

سخنگوی گروه بانکی «برتن لیویدز» گفت که مبادلات خود را با ریال قطر از 21 ژوئن کاهش داده است.

وی گفت:‌ این نوع ارز دیگر برای فروش و یا بیع متقابل در بانک‌های لیویدز، اسکاتلند و هالیفکس در دسترس نیست.

همچنین بانک تسکو اعلام کرده که هرگونه معامله با ریال را لغو کرده است. همچنین بانک بارکلیز معامله ریال را برای مشتریان کوچک متوقف کرده اما همچنان برای ارائه خدمات و همکاری با مشتری‌ها ریال عرضه می‌کند.

رویال بانک اسکاتلند هم اعلام کرده است که مبادله ریال برای مشتریان برای معاملات خرد را متوقف کرده است.

بانک‌های 4 کشور عربی هم که روابط‌شان را با قطر متوقف کرده‌اند، هرگونه مبادله ریال را از ماه گذشته کاهش داده‌اند.

اما در این میان سخنگوی بانک HSBC اعلام کرد که برخی بانک‌های بین‌المللی بزرگ معاملات اقتصادی خود را با ریال ادامه می‌دهند و عرضه ریال را به مشتریان بزرگ انجام می‌دهند. طی هفته جاری ارزش ریال در بانک‌های خارجی به کمترین میزان رسید و 3.81 ریال در برابر دلار آمریکا مبادله شد این کمترین ارزش در دهه گذشته است و با کاهش 4 درصدی همراه بوده است.

در این میان مسئولان بانک مرکزی قطر اعلام کرده‌اند که هرگونه معامله مشتریان با ریال را چه در داخل قطر و چه بیرون تضمین می‌کنند.

بانک مرکزی قطر همچنین اعلام کرده است نرخ مبادله ریال اکنون در برابر دلار در وضعیت پایدار است و مبادله آن در داخل و خارج از قطر برای مشتری‌ها تضمین خواهد شد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اصغر بالسینی اظهار کرد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.

ایسنا نوشت:وی افزود: طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بالسینی یادآور شد: عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900614

دیگر خبرها

  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله