Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تفاهم روی ضرورت برقراری خط مستقیم کشتیرانی بین ایران و قطر با حمایت‌های دولتی امضا شد.

علی اکبر صفائی رئیس سازمان بنادر و دریانوردی در مورد اقدامات مهم این سازمان طی سال اول دولت سیزدهم در بخش‌های توسعه‌ زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری در بنادراضهار کرد: توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری، ارتقاء ایمنی دریایی و بندری، ارتقاء حفظ محیط زیست دریا، ارتقاء و بهبود مدیریت سواحل و بنادر، ارتقاء و بهبود مدیریت سواحل و بنادر، توسعه‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات، پشتیبانی از اقتصاد ملی و تأمین کالاهای اساسی، توسعه ناوگان دریایی دریای خزر و تقویت شبکه حمل و نقلی حوزه شمال کشور، اجرای پروژه‌های مردم‌محور و محرومیت‌زدایی از بنادر کوچک و اسکله‌های مردمی، پیشبرد شعار سال و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و افزایش سفرهای ساحلی و دریایی مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرمایه‌گذاری مستقیم سازمان بنادر در راستای توسعه و نگهداری زیرساخت‌ها و تجهیز بنادر کشور به میزان ۶۲ هزار و ۴۴۶ میلیارد ریال، افتتاح و بهره برداری از ۶۸ پروژه زیرساختی و تجهیزاتی به ارزش ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال، سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در بنادر کشور در قالب ۱۲ قرارداد به ارزش ۲۴ هزار و ۹۵ میلیارد ریال و ثبت ۲۰۱ هزار و ۱۶۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی با ۳۵۰ فقره قرارداد و نیز بهره برداری از ۵ طرح به ارزش ۱۴۸۳ میلیارد ریال شامل شناورهای تجاری و خدماتی، تجهیزات بندری و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی از محل وجوه اداره شده سازمان بخشی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی یکسال نخست فعالیت دولت سیزدهم است.

رئیس سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: اولویت‌گذاری واکسیناسیون ۸۵ هزار دریانورد با هماهنگی وزارت بهداشت، انجام بدون سانحه بیش از ۶ میلیون سفر دریاایی با افزایش ۵۰ درصدی مسافری و جابجایی حدود ۶۰۰ هزار خودرو در بخش مسافر خودرویی در نوروز ۱۴۰۱ بخشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری است. همچنین جابجایی ۱۷ میلیون نفر مسافر دریایی در بنادر کشور از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

اکبر صفائی در ادامه تصریح کرد: خارج‌سازی ۲ فروند شناور مغروقه از آبراه اروند، ۱ فروند از خورموسی به ارزش یک هزار و ۵۵ میلیاردریال و ۳۰ فروند از آبراه گناوه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال، انجام عملیات لایروبی پای اسکله و حوضچه فاز سوم توسعه بندر شهید رجایی به میزان ۱.۷ میلیون مترمکعب و ۱۲ میلیون مترمکعب لایروبی در بنادر ملکی سازمان، انجام عملیات هیدروگرافی ۱۱ هزار و ۷۴۰ کیلومتری در ۱۳ بندرگاه، صدور ۲۲ هزار و ۹۹۸ فقره شناسنامه دریانوردی و ۳۲ هزار و ۸۶۵ فقره گواهینامه شایستگی و مهارت و نیز انجام ۲ هزار و ۹۱۶ مورد بازرسی از شناورهای خارجی و توقیف فنی ۳۰۷ شناور به دلیل دارا بودن نواقص ایمنی و فنی از عمده فعالیت‌های انجام شده در بخش ایمنی دریایی و بندری است.

وی در ادامه گفت: همچنین تأمین سوخت کم‌ سولفور برای ناوگان دریایی کشور از طریق پالایشگاه شازند اراک، نظارت عالی و مدیریت بر انجام عملیات پاک‌سازی و مقابله با ۴۰ مورد آلودگی نفتی در دریا و انجام ۲ هزار و ۶۸۲ مورد بازرسی زیست‌محیطی به منظور حفظ محیط زیست دریا انجام شده است. علاوه بر این نظارت بر ساخت و سازهای ساحلی و شناسایی ۸۹۲ مورد سازه ساحلی شامل ۲۶۸ سازه مجاز و ۶۲۴ سازه غیرمجاز، جمع‌آوری و قلع بنای ۷ سازه غیرمجاز نیز در بخش مدیریت سواحل و بنادر انجام شده است.

 پشتیبانی از اقتصاد ملی و تأمین کالاهای اساسی

وی افزود: تخلیه و بارگیری ۱۳۹ میلیون تن کالا در بنادر بازرگانی با تردد بیش از ۵۱ هزار فروند شناور، تخلیه و بارگیری ۲۴ میلیون تن کالاهای اساسی در راستای تأمین امنیت غذایی کشور، تخلیه و بارگیری ۵.۸ میلیون تن کالاهای ترانزیتی در بنادر بازرگانی و نیز تخلیه و بارگیری کالاهای ترانزیتی به میزان ۶.۲ میلیون تن با ۴۶ درصد رشد از جمله مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی یکسال فعالیت دولت سیزدهم است.

امضای موافقتنامه حمل‌ونقل دریایی بین ایران و قطر در دوحه 

تفاهم روی ضرورت برقراری خط مستقیم کشتیرانی بین ایران و قطر با حمایت‌های دولتی،

برقراری ارتباط بندری بندر حمد و الرویس با بنادر ایرانی برای ارائه تسهیلات به شناورهای ایرانی، تعریف و تعیین پروژه‌های مشترک برای سرمایه گذاری طرف قطری در بنادر بوشهر و دیر و احداث مجتمع لجستیکی بندری، ارائه تسهیلات دریایی و بندری برای حمل ترکیبی و ترانزیتی بین ایران و قطر در چارچوب موافقتنامه عشق آباد و نیز تسهیل اتصال قطر به کریدورهای بین‌المللی ترانزیتی .

توسعه ناوگان دریایی دریای خزر و تقویت شبکه حمل و نقلی شمال

اکبر صفایی رئیس سازمان بنادر و دریانوردای کشور گفت: سفارش ساخت ۱۲ فروند کشتی چندمنظوره، رو-رو و نفتی به سازندگان داخلی توسط بخش‌های خصوصی از محل اعتبارات وجوه اداره‌شده سازمان بنادر و دریانوردی و سایر منابع در راستای تقویت و توسعه ظرفیت حمل و نقل دریایی در دریای خزر  و نیز تامین تجهیزات دریایی بنادر با اعتباری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد ریال در راستای توسعه ناوگان دریایی خزر و تقویت شبکه حمل‌و‌نقلی شمال طی یکسال گذشته در دولت سیزدهم انجام شده است.

انتهای پیام/

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران و قطر دولت سازمان بنادر و دریانوردی فناوری اطلاعات و ارتباطات قطر سازمان بنادر و دریانوردی رئیس سازمان بنادر تخلیه و بارگیری بین ایران و قطر دریایی و بندری ناوگان دریایی سرمایه گذاری میلیارد ریال دولت سیزدهم انجام شده میلیون تن ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

تین نیوز

کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال دریایی می تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی گراد نیازمند تسریع تلاش ها برای کربن زدایی بخش کشتی رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال به شمار می رود که نه تنها از توسعه سوخت ها و کشتی های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می کند.

مطالعه ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ می تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ را تجزیه وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت ها و نیازهای انرژی برای کشتی هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه وتحلیل ها مقدار سوخت های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل سازی استفاده از سوخت های جایگزین کربن صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی هایی برآورده کرده اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از کشتی ها در نظر گرفته شده است.

کربن زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه عطف در کربن زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه ای هم زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب وهوایی شناخته شد.

فعالیت های انجام شده از طریق کریدورهای کشتی رانی سبز می تواند موجب کاهش کربن زدایی گسترده تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود